Åpne nyhetsbrevet i din nettleser Ønsker du ikke motta flere nyhetsbrev? Meld deg av
&nsbp;
KA Ekstra nyhetsbrev fredag 13. mars 2020
&nsbp;

Webinar: Gravplassforvaltning i pandemitider

Tirsdag 17. mars kl. 13.00 arrangerer KA medlemswebinar om koronapandemien med fokus på utfordringer for gravplassforvaltningen. Det kan handle om smittefare ved håndtering av lik, kapasitet på gravplass og utfordringer knyttet til seremonier.

Det vil bli anledning til å stille spørsmål. Kursholdere er direktør Randi Moskvil Letmolie (KA), direktør Øystein Dahle (KA) og gravplasskonsulent Åse Skrøvset. Webinaret er gratis. Meld deg på her.

 

Arbeidsgiver- og strategikonferansene er avlyst

På grunn av koronaviruset er arbeidsgiver- og strategikonferansene som skulle ha vært arrangert på Gardermoen, i Stavanger, Trondheim og Oslo i april, avlyst. Selv om de restriksjonene som gjelder nå ikke nødvendigvis vil gjelde i april, antar vi at medlemsvirksomhetene da vil være i en situasjon der andre gjøremål vil måtte prioriteres høyere. Vi vil vurdere å gjøre noe av det planlagte konferanseinnholdet tilgjengelig som webinar. Dette kommer vi tilbake til.

Avlysningen av konferansene gjør uansett at debattnotatet og tilbakemeldingen gjennom Questback enda viktigere. Vi oppfordrer alle medlemsvirksomheter til å diskutere dette i rådet/styret og gi tilbakemelding innen 15. mai.

Vennlig hilsen
KA
&nsbp;
© KA
Postadr.: Postboks 1034 Sentrum, 0104 Oslo – Besøksadr.: Rådhusgt. 1–3, 0151 Oslo
Telefon: 23 08 14 00 – E-post: ka@ka.noFølg KA på Facebook
KA
Du er registrert som mottaker av dette nyhetsbrevet med e-postadressen .
Om du ikke ønsker å motta flere nyhetsbrev kan du melde deg av her .