Åpne nyhetsbrevet i din nettleser Ønsker du ikke motta flere nyhetsbrev? Meld deg av
&nsbp;
KA Nyhetsbrev onsdag 18. mars 2020
&nsbp;

Jobber for medlemmenes interesser gjennom krisen

De ansatte i KA er ikke på kontoret, men de er i høyeste grad på jobb. – Vi gjør alt vi kan for å gi god veiledning i hvordan ulike situasjoner skal håndteres, administrerende direktør Marit Halvorsen Hougsnæs.

 

Permittering er lite aktuelt i Den norske kirke

KA oppfordrer arbeidsgivere til å samarbeide med tillitsvalgte og arbeidstakere for å finne alternative arbeidsoppgaver og andre løsninger før permittering vurderes.

 

Slik strømmer dere begravelser i koronatider

Så lenge alle som vises på overføringen samtykker, er det fritt fram å strømme begravelser på nett. Tono krever ingen avgift for digital videreformidling av musikk.

 

Hovedtariffoppgjøret er utsatt

Også på KA-sektoren er forhandlingene utsatt til over sommeren. Vi kommer tilbake med tidspunkt når dette er avklart. Eksisterende avtaler videreføres til 15. september. I mellomtiden oppfordrer vi til gjennomgang av utsendte debattnotat og levering av innspill fra den enkelte virksomhet. Oppdatert informasjon om oppgjøret finner du alltid på våre tariffsider.

 

Lokalkirkelige rådsmøter kan nå gjennomføres på video eller telefon

For å begrense koronasmitte har Kirkerådet vedtatt midlertidige regler for møter i menighetsråd og kirkelig fellesråd.

 

Se webinaret om gravplassforvaltning i opptak

Mer enn 200 kirkeverger, gravplassansatte, kirketjenere og andre deltok på webinaret «Gravplassforvaltning i pandemitider». Opptaket er tilgjengelig for alle.

 

Over til noe helt annet: Jo, det jobber mange innvandrere i kirken

– Det er absolutt ikke «milelangt mellom innvandrere» ansatt i Den norske kirke, slik Dagen hevder. Kirken kan alltid bli bedre på integrering, men påstanden om at fremmede ikke er «gode nok» tåler ikke møtet med fakta, skriver kommunikasjonsdirektør Trygve W. Jordheim i et innlegg i Dagen.

 

Nettkurs på fredag: Bli trygg i møte med pressen

For å kunne møte media på en trygg og hensiktsmessig måte, er det nyttig å ha god kjennskap til spillereglene i som gjelder samhandling mellom journalister og kilde. Fredag kl. 10.00 arrangerer KA én times nettkurs der vi går gjennom de punktene i Vær varsom-plakaten som er sentrale å kunne for deg som kilde. Påmeldingsfrist i morgen kl. 15.00.

Vennlig hilsen
KA
&nsbp;
© KA
Postadr.: Postboks 1034 Sentrum, 0104 Oslo – Besøksadr.: Rådhusgt. 1–3, 0151 Oslo
Telefon: 23 08 14 00 – E-post: ka@ka.noFølg KA på Facebook
KA
Du er registrert som mottaker av dette nyhetsbrevet med e-postadressen .
Om du ikke ønsker å motta flere nyhetsbrev kan du melde deg av her .