Åpne nyhetsbrevet i din nettleser Ønsker du ikke motta flere nyhetsbrev? Meld deg av
&nsbp;
KA Nyhetsbrev torsdag 30. april 2020
&nsbp;

Lager digital konferanse for kirken i de største kommunene

Ny lov, lobbyarbeid, koronaerfaringer og offentlige anskaffelser står på programmet når KA inviterer fellesrådene i kommuner med minst 30.000 innbyggere til Storkommunekonferansen 2020.

 

Nå blir dette lov i Norge

KA har jobbet lenge for at urnevegg (kolumbarium) skal bli tillatt, og nå har regjeringen sendt ut forslag om det. – Dette gir større fleksibilitet for de etterlatte, sier avdelingsdirektør Randi Moskvil Letmolie i KA.

 

Kompensasjon ved avlyste og forkortede kurs

Kristelig studieforbund innfører en kompensasjonsordning for løpende kostnader ved avlyste og avkortede kurs og annen opplæring som er avlyst eller redusert fra 12. mars til og med 1. august 2020 som følge av råd eller pålegg fra myndighetene. Søknadsfrist er 15. juni.

 

Smittevern for besøkende på gravplassene

KA og gravplassrådgiver Åse Skrøvset har fått flere henvendelser om mulige smittepunkter og smittevern for de som besøker gravplassene. Vi tilrår et enkelt oppslag ved vannpostene og eventuelt på infotavle.

 

Ny svarfrist for undersøkelse før tariffopppgjøret

Vi har tidligere sendt sendt ut et debattnotat om hovedtariffoppgjøret og et tilhørende spørreskjema med svarfrist 15. mai. Denne er nå forlenget til 15. august, og det er dermed også god mulighet til å ta opp tematikken i råd og styrer. Følg med på våre tariffsider for oppdatert informasjon om oppgjøret.

 

Husk å melde deg på kurs!

KA satser tungt på nettbasert kompetanseheving denne våren. Lobbyarbeid, brannsikring, leirarbeid og pressekontakt er noe av det som står på menyen framover:

Vennlig hilsen
KA
&nsbp;
© KA
Postadr.: Postboks 1034 Sentrum, 0104 Oslo – Besøksadr.: Rådhusgt. 1–3, 0151 Oslo
Telefon: 23 08 14 00 – E-post: ka@ka.noFølg KA på Facebook
KA
Du er registrert som mottaker av dette nyhetsbrevet med e-postadressen .
Om du ikke ønsker å motta flere nyhetsbrev kan du melde deg av her .