Åpne nyhetsbrevet i din nettleser Ønsker du ikke motta flere nyhetsbrev? Meld deg av
&nsbp;
KA Nyhetsbrev fredag 21. august 2020
&nsbp;

Viktig melding: Særreglene for kirkelige stiftelser forsvinner fra nyttår

Har soknet opprettet stiftelser for å ivareta kirkelig formål? Veldig snart faller muligheten til enkel omgjøring og verdioverføring bort. Ta gjerne kontakt med spesialrådgiver Marit O. Nordbotten dersom ditt/dine sokn har slike stiftelser.

 

Stadig flere satser på kirkesikring – boom etter Notre-Dame og Dombås

Etter Notre-Dame-brannen skjøt antall søknader om tilskudd til sikringstiltak i været. I år er pågangen enda større. – Her lukter det skikkelig satsing, og det er fantastisk, sier Knut Are Hole, leder i styringsgruppa som deler ut penger til brannsikringstiltak i norske kirker.

 

Gode råd for oppstart av kirkelig aktivitet

Det er fortsatt viktig å ha skjerpet oppmerksomhet på smittevern i menighetenes barne- og ungdomsarbeid. Les KAs råd for semesteroppstarten.

 

Tariffoppgjøret: Avvent lokale forhandlinger

Som kjent er tariffoppgjørene på alle sektorer utsatt i år. Når vi får avklart fremdriften på KA-området, vil informasjon legges ut på vår nettside. I mellomtiden anbefaler vi at alle virksomheter avventer lokale forhandlinger etter hovedtariffavtalen kapittel 3.4 (lederlønn) og 5. Disse bør utsettes til etter at de sentrale forhandlingene er sluttført. Vi minner samtidig om at frist for tilbakemeldinger på debattnotatet tilknyttet oppgjøret er 30. august.

 

Innspillsmøter om kirkelig organisering

I august og september arrangeres møter der rådsmedlemmer, frivillige og andre interesserte, ansatte og ledere i Den norske kirke kan komme med innspill til arbeidet med ny organisering. Det er mulig å delta fysisk eller digitalt. Se oversikten her.

 

Ny medlemsfordel: Rimelig tilgang til Netigate

1. september går KA over til Netigate for gjennomføring av spørreundersøkelser, evalueringer, påmeldinger, søknader og så videre. Våre medlemmer kan slutte seg til avtalen for bare 2.000 kroner pluss mva. per år. Bestilling skjer til Helge S. Mathisen. Avtalen erstatter dagens avtale med Questback, som er sagt opp.

 

Husk å melde deg på kurs!

Se hele høstens tilbud her!

Vennlig hilsen
KA
&nsbp;
© KA
Postadr.: Postboks 1034 Sentrum, 0104 Oslo – Besøksadr.: Rådhusgt. 1–3, 0151 Oslo
Telefon: 23 08 14 00 – E-post: ka@ka.noFølg KA på Facebook
KA
Du er registrert som mottaker av dette nyhetsbrevet med e-postadressen .
Om du ikke ønsker å motta flere nyhetsbrev kan du melde deg av her .