Åpne nyhetsbrevet i din nettleser Ønsker du ikke motta flere nyhetsbrev? Meld deg av
&nsbp;
KA Nyhetsbrev fredag 04. september 2020
&nsbp;

Ny søknadsrunde om kompensasjon for kultur og frivillighet

Begge Kulturdepartementets støtteordninger i forbindelse med koronakrisen – én for kulturlivet og én for frivilligheten – er i gang med søknadsrunde nummer to. Søknadsfrist er 15. september.

 

Valg av representanter til KAs landsråd

KA er en medlemsstyrt organisasjon. Representanter til det øverste organet (landsrådet) velges av og blant medlemmene. Valg av fellesrådenes representanter til landsrådet for perioden 2021-2025 skjer på regionale kontaktmøter høsten 2020 og vinteren 2021. Les mer og meld på deltakere fra ditt fellesråd nå.

 

Levende lys + håndsprit = farlig

Med samvittighetsfulle ansatte, frivillige og deltakere rundt i menighetene har håndspriten fått en sentral plass i kirkelig aktivitet. Sammen med levende lys utgjør denne imidlertid en skummel kombinasjon. – I vår iver etter å påse at alle spriter hendene sine, glemte vi brannfaren, sier kirkeverge som opplevde at en kvinne fikk brannsår under lystenning.

 

Digitale konferanser om nyskapende diakonalt arbeid med barn og unge – støtte til deltakelse

Blå Kors samarbeider med blant andre KA om to konferanser skreddersydd for menigheter og deres samarbeidspartnere. Her får du inspirasjon, tips og verktøy til å utvikle diakonalt arbeid med barn og unge. Konferansene er åpne for alle interesserte og avholdes 21. oktober (i samarbeid med kirker i Rogaland og Vestland fylke) og 19. november (i samarbeid med kirker i Trøndelag). Påmelding hos Blå Kors. Fagutvalget for diakoni i KA-sektoren (FUD) lyser ut stipender til lokale samlinger knyttet til konferansene. Søknad med beskrivelse av prosjektet og et oversiktlig budsjett sendes FUDs sekretær innen 25. september.

 

Husk å melde deg på kurs!

 

Hvem fortjener heder for sikring av kirker?

Du kan foreslå kandidater når KA Kirkeforsikring og Knif Trygghet for femte gang deler ut 25.000 kroner til et fellesråd som har utmerket seg i arbeidet med sikring av kirkebygg.

 

Ny medlemsfordel: Rimelig tilgang til Netigate

Gjennom KAs nye avtale med Netigate kan alle våre medlemmer nå få billig tilgang til et enkelt og effektivt verktøy for gjennomføring av spørreundersøkelser, evalueringer, påmeldinger, søknader og så videre. Bestilling skjer til Helge S. Mathisen. (Avtalen erstatter avtalen med Questback, som nå sagt opp.)

Vennlig hilsen
KA
&nsbp;
© KA
Postadr.: Postboks 1034 Sentrum, 0104 Oslo – Besøksadr.: Rådhusgt. 1–3, 0151 Oslo
Telefon: 23 08 14 00 – E-post: ka@ka.noFølg KA på Facebook
KA
Du er registrert som mottaker av dette nyhetsbrevet med e-postadressen .
Om du ikke ønsker å motta flere nyhetsbrev kan du melde deg av her .