Åpne nyhetsbrevet i din nettleser Ønsker du ikke motta flere nyhetsbrev? Meld deg av
&nsbp;
KA Nyhetsbrev fredag 15. januar 2021
&nsbp;

Et viktig skritt nærmere et skreddersydd kirkelig lønnssystem

Partene kom til enighet natt til mandag, og dermed er tidenes første kirkestreik over. – Meklingsresultatet innebærer et viktig skritt i retning av et skreddersydd lønnssystem for Den norske kirke som tar egenarten ved kirkelig sektor på alvor, sier KA-sjef Marit Halvorsen Hougsnæs. Resultatet vil nå bli sendt på uravstemning til KAs medlemmer med svarfrist 1. februar. Lønns- og personalregistrering (LPR) vil bli satt i gang så fort forhandlingsresultatet er vedtatt.

 

Husk å svare på høringen om ny strategiplan i KA

Alle KA-medlemmer (ved daglig leder/postmottak) mottok før jul en e-post med høring på ny strategiplan. Svarfristen er 1. februar. Dersom din virksomhet ikke har fått denne e-posten, ta kontakt med Helge S. Mathisen. Utkast til ny strategiplan finner du her. Redigerbar pdf av undersøkelsen til bruk i for eksempel sakspapirer finner du her.

 

KA-prosjekt bidro til ny standard for brannsikring

Omfattende testing i dansk laboratorium ga kunnskap om brannsikring av voluminøse rom med høye trefasader. – Ved hjelp av testmalen som KA har bidratt med, har bransjen nå en godkjent standard for automatiske slokkeanlegg montert på fasader, sier KAs fagdirektør Ingrid Staurheim.

 

2 millioner til konservering av kirkekunst

Riksantikvaren deler hvert år ut penger til konservering av kirkekunst. Alle eiere/forvaltere av kirker kan søke. Det anbefales å sende søknad innen 15. januar, men det går også an å søke senere. Bildet er fra Blaker gravkapell.

 

Nøkkeltall for pensjonsordning i KLP

Kirkelige fellesråd som har pensjonsordning i KLP, kan nå finne sin nøkkeltallsoversikt for 2020 med informasjon som blant annet kan brukes til pensjonsnote til årsregnskapet. Oversikten er tilgjengelig i excel-format, og fellesrådene har da en god fleksibilitet til å hente tall og bruke dem i sine note-dokumenter i årsoppgjøret. Les om grunnlaget for beregningen her.

 

Vi minner om…

 

Husk å melde deg på nettkurs

Kurskatalogen for resten av første halvår 2021 finner du her.

Vennlig hilsen
KA
&nsbp;
© KA
Postadr.: Postboks 1034 Sentrum, 0104 Oslo – Besøksadr.: Rådhusgt. 1–3, 0151 Oslo
Telefon: 23 08 14 00 – E-post: ka@ka.noFølg KA på Facebook
KA
Du er registrert som mottaker av dette nyhetsbrevet med e-postadressen .
Om du ikke ønsker å motta flere nyhetsbrev kan du melde deg av her .