Åpne nyhetsbrevet i din nettleser Ønsker du ikke motta flere nyhetsbrev? Meld deg av
&nsbp;
KA Nyhetsbrev fredag 22. januar 2021
&nsbp;

– Vi har bak oss et krevende år med mye ansvar

«Jobben er ikke ferdig ennå, men det lysner. Jeg er stolt over kirkens pandemihåndtering», skriver KA-sjef Marit Halvorsen Hougsnæs. Smittevernveilederen for Den norske kirke ble oppdatert mandag.

 

Hovedtariffavtalen for organisasjonene forhandles i dag

– Organisasjonsavtalen forhandles normalt etter at avtalen for Den norske kirke er ferdig. På grunn av koronautsettelse i vår, brudd i oktober og meklingsbrudd og streik inntil helt nylig, er det først nå vi går i gang med hovedtariffoppgjøret for 2020 for de av våre medlemmer som ikke er en del av Den norske kirke, sier direktør i KAs arbeidsgiveravdeling, Ingrid B. Tenfjord.

 

Ny i KA: – Jeg var nysgjerrig på arbeidsgiversiden

KAs ferske forhandlingssjef, Anne Cecilie Andresen (43), kommer fra tilsvarende stilling i Finansforbundet. – Da jeg leste stillingsutlysningen ble interessen min umiddelbart trigget, og jeg tenkte at her kunne min bakgrunn og erfaring forenes med en for meg ny og spennende sektor, sier hun.

 

Digitale musikkrettigheter blir litt lettere

Menigheter slipper nå å forholde seg til mer enn én rettighetsorganisasjon. – Dette er en forenkling som vi ønsker velkommen, sier kommunikasjonsdirektør i KA, Trygve W. Jordheim. Sjekk guiden til digitale musikkrettigheter for å se hvilke regler som gjelder.

 

Nytt lederutviklingsprogram starter i september

KA har gjennom mange år arrangert lederutviklingsprogram, og nå starter vi opp et nytt program. Programmet skal bidra til å utvikle inspirerende, målrettede og samarbeidsorienterte ledere i kirkelige og ideelle virksomheter. Første samling er på Granavolden 13.-17. september.

 

Studiemidler igjen for 2020

Kristelig Studieforbund tar fortsatt imot søknader om støtte til kurs som ble fullført i 2020. All type organisert opplæring kan få tilskudd: Bibelgrupper, cellegrupper, norskkurs, Alpha-kurs og -grupper, lederkurs, bibelseminar, flerkulturelle dialoggrupper, babysang, kor, musikal, lovsangsteam og så videre. Absolutt siste søknadsfrist er 1. februar.

 

Husk å svare på høringen om ny strategiplan i KA

Alle KA-medlemmer (ved daglig leder/postmottak) mottok før jul en e-post med høring på ny strategiplan. Svarfristen er 1. februar. Dersom din virksomhet ikke har fått denne e-posten, ta kontakt med Helge S. Mathisen. Utkast til ny strategiplan finner du her. Redigerbar pdf av undersøkelsen til bruk i for eksempel sakspapirer finner du her.

 

Vi minner om…

 

Husk å melde deg på nettkurs

Kurskatalogen for resten av første halvår 2021 finner du her.

Vennlig hilsen
KA
&nsbp;
© KA
Postadr.: Postboks 1034 Sentrum, 0104 Oslo – Besøksadr.: Rådhusgt. 1–3, 0151 Oslo
Telefon: 23 08 14 00 – E-post: ka@ka.noFølg KA på Facebook
KA
Du er registrert som mottaker av dette nyhetsbrevet med e-postadressen .
Om du ikke ønsker å motta flere nyhetsbrev kan du melde deg av her .