Åpne nyhetsbrevet i din nettleser Ønsker du ikke motta flere nyhetsbrev? Meld deg av
&nsbp;
KA Nyhetsbrev fredag 05. mars 2021
&nsbp;

Reforhandler åtte særavtaler

Partene på KA-sektoren fortsetter i dag forhandlingene om åtte særavtaler. – Dette er første forhandling etter at streiken ble avsluttet, og vi ønsker gode, konstruktive forhandlinger der vi gjenopptar det gode samarbeidet mellom partene, sier forhandlingssjef i KA, Anne Cecilie Andresen.

 

KAs landsråd er utsatt

Det øverste organet i KA skal møtes i september i stedet for i april. Dette innebærer at det sittende styret får sin funksjonstid forlenget tilsvarende.

 

Slik lager dere verdibergingsplaner for deres kirker

Mer enn 100 personer deltok i går på nettkurset «Hva skal reddes ut og hvordan hvis kirka brenner?». I den nye artikkelen «Restverdiredning og kriseberedskap» finner du diverse maler og veiledning for å lage lokale verdibergingsplaner.

 

Ber om enklere regelverk for kirkebygg

KA anbefaler «at det det gjøres en mer prinsipiell og helhetlig vurdering av biskopens rolle på kirkebyggfeltet», skriver KA i høringsuttalelsen til Kirkerådet om endring i reglene for kirkebygg. «Mange kirkebyggsaker angår imidlertid i liten grad kirkens lære og liturgi (…). I disse sakene bør det vurderes om bispedømmerådet som demokratisk organ er en mer tjenlig godkjenningsinstans på regionalt nivå, med Kirkerådet som klageorgan.»

 

Fire år og to måneders fengsel for kirkebrannstifting

Nord-Gudbrandsdal tingrett har avsagt dom mot 28-åringen som i fjor tente på Dombås kirke og prøvde å sette Sel kirke i brann.

 

Ledig stilling i KA: Rådgiver innen arbeidsrett

Søknadsfrist på mandag!

 

Husk å melde deg på nettkurs/-seminar

Vennlig hilsen
KA
&nsbp;
© KA
Postadr.: Postboks 1034 Sentrum, 0104 Oslo – Besøksadr.: Rådhusgt. 1–3, 0151 Oslo
Telefon: 23 08 14 00 – E-post: ka@ka.noFølg KA på Facebook
KA
Du er registrert som mottaker av dette nyhetsbrevet med e-postadressen .
Om du ikke ønsker å motta flere nyhetsbrev kan du melde deg av her .