Åpne nyhetsbrevet i din nettleser Ønsker du ikke motta flere nyhetsbrev? Meld deg av
&nsbp;
KA Nyhetsbrev fredag 30. april 2021
&nsbp;

Høring på Stortinget: – OVF-løsningen bør sikres ved avtale

– Vi oppfatter at forslaget til justert OVF-lov åpner for ivaretakelse av kirkens interesser, men lovforslaget gir ikke i seg selv rettslig sikring av disse. Det som fortsatt mangler, er en bedre juridisk sikring av selve kjernen i OVF-vedtaket, selve delingsordningen, sa KA-sjef Marit Halvorsen Hougsnæs til familie- og kulturkomiteen.

 

Ny som kirkeverge eller daglig leder? Bli med på grunnkurs!

Vi har åpnet påmeldingen til en ny runde med grunnkurs for kirkeverger og daglige ledere i menighet, med oppstart i oktober. Kurset går over 2x3 dager og er en av klassikerne i KAs kursportefølje. Du får en innføring i et bredt spekter av viktige ansvarsområder og dessuten et verdifullt nettverk blant kolleger over hele landet.

 

Trenger du veiledning i lederjobben?

Har du en krevende og ensom jobb? Trenger du hjelp til å løfte blikket? Familieterapeut Linn Maria Kierulf har nå fått med seg nettverksleder Torbjørg Aalborg som makker i KAs veiledningstilbud for ledere. Samtalene skal styrke refleksjon over egen lederadferd og kan bidra til at du ser situasjoner på en ny måte. Veiledningen foregår nå på Teams, men når smittesituasjonen er en annen kan den foregå i KAs lokaler eller andre steder.

 

Vi minner om…

 

Søke stipend? Fristen er i morgen!

 

Sjekk ut vårt nettkurs-/webinartilbud

Vennlig hilsen
KA
&nsbp;
© KA
Postadr.: Postboks 1034 Sentrum, 0104 Oslo – Besøksadr.: Rådhusgt. 1–3, 0151 Oslo
Telefon: 23 08 14 00 – E-post: ka@ka.noFølg KA på Facebook
KA
Du er registrert som mottaker av dette nyhetsbrevet med e-postadressen .
Om du ikke ønsker å motta flere nyhetsbrev kan du melde deg av her .