Åpne nyhetsbrevet i din nettleser Ønsker du ikke motta flere nyhetsbrev? Meld deg av
&nsbp;
KA Nyhetsbrev fredag 10. september 2021
&nsbp;

Organisasjonene forhandler i dag

Lønnsoppgjøret for de av KAs medlemsvirksomheter som ikke er en del av Den norske kirke (gjerne kalt organisasjonsmedlemmene), finner sted på Kirkens hus i Oslo i dag. – Vi ser hen til tariffområder som det er naturlig å sammenligne seg med, inkludert Den norske kirke, og søker å oppnå et resultat innenfor en forsvarlig ramme, sier KAs forhandlingssjef Anne Cecilie Andresen. Følg med på vår nettside utover dagen.

 

Jobber du med kirkebygg? Bli med i nettverket!

20.-21. oktober er det samling i Arendal for alle som jobber med eller har ansvar for kirkebygg. Samlingen er i regi av Nettverk for kirkebyggforvaltere. Meld deg på nettverkets nyhetsbrev og få informasjon om samlinger, konferanser og digitale møter.

 

Her er KAs nye advokat

– Jeg hadde lyst til å jobbe med arbeidsrett i en veldig spennende sektor, sier Lisa Jensen Jåma (38), som er det ferskeste tilskuddet til advokatmiljøet i KA. Møt henne i «Ny i KA».

 

Klar for nettkurs?

Nettkurssesongen er i gang! Hver torsdag fra kl. 12.30 og én eller halvannen time utover får du faglig input der du er, gjennom Zoom, Crowdcast eller Teams. Vel møtt!

Vennlig hilsen
KA
&nsbp;
© KA
Postadr.: Postboks 1034 Sentrum, 0104 Oslo – Besøksadr.: Rådhusgt. 1–3, 0151 Oslo
Telefon: 23 08 14 00 – E-post: ka@ka.noFølg KA på Facebook
KA
Du er registrert som mottaker av dette nyhetsbrevet med e-postadressen .
Om du ikke ønsker å motta flere nyhetsbrev kan du melde deg av her .