Åpne nyhetsbrevet i din nettleser Ønsker du ikke motta flere nyhetsbrev? Meld deg av
&nsbp;
KA Nyhetsbrev fredag 15. oktober 2021
&nsbp;

KA gratulerer ny tros- og livssynsminister

Kjersti Toppe (Sp) ba om å få beholde ansvaret for tro og livssyn i Barne- og familiedepartementet, der hun i går ble utnevnt til statsråd. – Det er et område jeg synes er viktig og som jeg engasjerer meg i, sier hun til Dagen. – Vi er glade for at tros- og livssynsfeltet får en erfaren politiker med et bredt engasjement for kirkelig og ideell sektor som statsråd, sier KA-sjef Marit Halvorsen Hougsnæs.

 

Regjeringen fastholder det livssynsåpne samfunn

Hurdalsplattformen gir positiv anerkjennelse til vår sektor som helhet, inkludert frivilligheten, og viser forståelse for den samfunnsmessige betydning den har, sier administrerende direktør i KA, Marit Halvorsen Hougsnæs. – Regjeringen signaliserer at den vil samarbeide med trossamfunnene for å skape rausere lokalsamfunn, fastslår leder i Kirkerådet, Kristin Gunleiksrud Raaum.

 

Kommunalminister med hjerte for lokalkirken

– Kirken er et naturlig samlingssted for befolkningen, ikke minst i kriser, i høytider og ved markering av store hendelser i livet, sa Bjørn Arild Gram til KAs landsråd for mindre enn tre uker siden. Da var han leder i KS, i går ble han utnevnt til kommunal- og distriktsminister. (Foto: Trygve Indrelid/NTB kommunikasjon/ CC BY 2.0)

 

Klar for nettkurs?

Hver torsdag fra kl. 12.30 og én eller halvannen time utover får du faglig input der du er, gjennom Zoom, Crowdcast eller Teams. Vel møtt!

PS! Informasjon om stipendordninger og andre OU-tiltak finner du alltid på ouinfo.no.

Vennlig hilsen
KA
&nsbp;
© KA
Postadr.: Postboks 1034 Sentrum, 0104 Oslo – Besøksadr.: Rådhusgt. 1–3, 0151 Oslo
Telefon: 23 08 14 00 – E-post: ka@ka.noFølg KA på Facebook
KA
Du er registrert som mottaker av dette nyhetsbrevet med e-postadressen .
Om du ikke ønsker å motta flere nyhetsbrev kan du melde deg av her .