KA logo

torsdag 08. september 2011. Problemer med å lese e-posten? Klikk her

Nytt fra KA uke 36

PROBLEMER PÅ KAs NETTSTED

I flere dager har det vært umulig å finne nettbutikken og kurssidene på KAs nettsted.
Dette er en av bieffekt av de epostproblemene vi hadde sist uke. Nå er det altså delere av nettsiden det går utover.
Vi ber de som vil kjøpe bøker eller melde seg på kurs/konferanser, om å bruke epost til ka@ka.no
Lenker til informasjonen om kurs og konferanser, fungerer, men altså ikke påmeldingsverktøy og nettbutikk. Vi beklager ulempen, men lover at det arbeides med å løse problemet.

FAGLIG FORUM OM MIDLERTIDIGE ANSETTELSER - FREMDELES MULIGHET!

Vi minner om at KA torsdag 15. september fra klokken 09:30-11:30 arrangerer faglig forum om midlertidige ansettelser.
Vi får stadig vekk spørsmål om for eksempel ”Når kan vi benytte ekstrahjelp og når må vi ansette fast?”, ”Kan vi ansette midlertidig når vi bare har givermidler for to år?” etc. Vi håper mange vil møte opp og høre om og diskutere aktuelle temaer. Advokat Anne Marie Due vil være foreleser.
Deltakelse koster kun 250 kroner, og inkluderer en enkel lunsj. Arrangementet finner sted i Kirkens hus, Rådhusgaten 1-3. Påmeldingsfristen er egentlig ute, men vi har enda noen ledige plasser, og vi har satt endelig påmeldingsfrist til mandag 12. september.

KIRKETJENERSKOLEN 2

Fokuset for samlingen for kirketjenere er kirken som bygg, symbol og brukshus, bygningsforvaltning og vedlikehold og sikring av kirkelig interiør og inventar. Kurset holdes på Gardermoen 31.10-3.11. Påmeldingsfrist 27. september.
Les mer

GRUNNKURS FOR KIRKEVERGER OG DAGLIGE LEDERE I MENIGHET

Kurset tar opp blant annet opp temaene personalledelse, avtaleverket, saksbehandling, om å være kirkeleder, plan og budsjett, regnskap, gravferdsforvaltning og kirkelige eiendomsforhold. Nytt av året er det at kurset er utvidet til seks dager over to semester. Første samling er 24.-26. oktober 2011 og siste samling er 12.-14. mars 2012.
Påmeldingsfrist 20. september.
Les mer

RAMMER OG REGLER FOR ARBEIDSMILJØET

Det nærmer seg påmeldingsfrist for rammer og regler for arbeidsforholdet i Tromsø 18.-19. oktober og Bergen 19.-20. oktober.
Påmeldingsfrist 20.09.2011.
Les mer

Vennlig hilsen KA Kirkelig arbeidsgiver- og interesseorganisasjon

Klikk her om du ikke ønsker å motta flere nyhetsbrev fra .