Åpne nyhetsbrevet i din nettleser Ønsker du ikke motta flere nyhetsbrev? Meld deg av
&nsbp;
KA Nyhetsbrev fredag 14. januar 2022
&nsbp;

Årets viktigste møteplass for klima-omstilling i kirken

KAs klimakonferanse 22. mars møter du blant andre klimaforsker Bjørn Hallvard Samset fra Cicero og Zero-leder Sigrun Aasland. – Med den nye, grønne hovedavtalen for hele KA-sektoren som bakteppe er målet for dagen å gi økt faglig innsikt og forståelse for verdens klimautfordringer og hvilke konsekvenser disse får for Norge, norsk arbeidsliv og vår sektor, sier KA-sjef Marit Halvorsen Hougsnæs. Påmeldingen er åpen!

 

Hold deg oppdatert – ta Gravplasspraten med Carsten

Gravplasspraten er KAs nye webinartilbud til deg som vil være oppdatert på lover og forskrifter som gjelder for gravplassdrift. – Vi ønsker at medlemmene og de ansatte som jobber med gravferd skal være mest mulig oppdatert. Det gjør det enklere å fortsette den gode jobben som gjøres der ute, sier spesialrådgiver og mangeårig kirkeverge Carsten Furuseth.

 

Advarer mot politikk som rammer ideelle barnehager

Stortingets utdannings- og forskningskomité avholdt tirsdag høring om et representantforslag om profittfrie barnehager. KA verdsetter ønsket om å legge bedre til rette for ideelle aktører, men påpeker samtidig «at det er avgjørende at Stortinget i sin iver etter å skape profittfrie velferdstjenester, ikke iverksetter tiltak som rammer alle private aktører likt, og dermed også de ideelle». Les høringsnotatet og se opptak av høringen.

Vennlig hilsen
KA
&nsbp;
© KA
Postadr.: Postboks 1034 Sentrum, 0104 Oslo – Besøksadr.: Rådhusgt. 1–3, 0151 Oslo
Telefon: 23 08 14 00 – E-post: ka@ka.noFølg KA på Facebook
KA
Du er registrert som mottaker av dette nyhetsbrevet med e-postadressen .
Om du ikke ønsker å motta flere nyhetsbrev kan du melde deg av her .