Åpne nyhetsbrevet i din nettleser Ønsker du ikke motta flere nyhetsbrev? Meld deg av
&nsbp;
KA Nyhetsbrev fredag 11. mars 2022
&nsbp;

Her er KAs innspill til statsbudsjettet

Mandag møtes regjeringen til budsjettkonferanse. KA har sendt innspill om finansiering av Den norske kirke, bevaringsprogram for middelalderkirker, oppgradering av kirkebyggdatabasen, menighetsbarnehagenes pensjonsforpliktelser og skattefrie gaver til frivillige organisasjoner.

 

KAs medlemmer markerer Frivillighetens år

Den norske kirke, Søndagsskolen Norge, Kristelig studieforbund og Kirkens SOS er blant dem som tar oppfordringen til å markere «Vår dag» under Frivillighetens år 2022.

 

Gravplasspraten: Gjenbruk av kistegraver

En grav kan bare gjenbrukes når det ikke finnes annet enn grove knokler og kisterester etter tidligere gravlegginger. Hva gjør vi når nedbrytningen ikke har vært tilstrekkelig? Gravplasspraten førstkommende mandag har påmeldingsfrist klokka 12 i dag.

 

Gratis arbeidstidskurs for arbeidsgivere og tillitsvalgte

KA og fagforeningene har samarbeidet om en foredragsserie om arbeidstid. Serien består av tre ferdiginnspilte moduler à 20-35 minutter. Vi anbefaler at arbeidsgiver og tillitsvalgte ser modulene sammen, for eksempel i et stabsmøte, og at dere diskuterer spørsmål og problemstillinger i etterkant. Opplegget avsluttes med webinar 3. mai.

Vennlig hilsen
KA
&nsbp;
© KA
Postadr.: Postboks 1034 Sentrum, 0104 Oslo – Besøksadr.: Rådhusgt. 1–3, 0151 Oslo
Telefon: 23 08 14 00 – E-post: ka@ka.noFølg KA på Facebook
KA
Du er registrert som mottaker av dette nyhetsbrevet med e-postadressen .
Om du ikke ønsker å motta flere nyhetsbrev kan du melde deg av her .