Åpne nyhetsbrevet i din nettleser Ønsker du ikke motta flere nyhetsbrev? Meld deg av
&nsbp;
KA Nyhetsbrev fredag 29. april 2022
&nsbp;

KA vil samle menighetsbarnehager i ideelt aksjeselskap

Menighetsbarnehagene står overfor store utfordringer. – Vi ønsket å se om det var noe vi i KA kunne gjøre for å legge til rette for mer bærekraftig drift i vårt hjørne av sektoren. Etter et års tid med sonderinger, erfaringsinnhenting og svært mange samtaler, er vi nå klare med vårt forslag, sier spesialrådgiver Jens A. Bjelland.

 

KA blir samarbeidspartner på Trosopplæringskonferansen

Trosopplæringskonferansen 2022 finner sted på The Qube på Gardermoen onsdag 19. oktober. IKO står som før i spissen for arrangementet, og nå er også KA og Kirkens Nødhjelp med som samarbeidspartnere. – Her viser vi hvordan ansatte og frivillige i kirke og organisasjoner gir barn og unge kunnskap, fellesskap og mot til å tåle livet, sier Marit Brandt Lågøyr i KA.

 

Tar imot rapport om «kirkenes særskilte verdier»

For første gang er inventar og kunst i norske kirker kartlagt på nasjonal basis. Statsråd Kjersti Toppe (Sp) tar imot rapporten i Oslo domkirke 4. mai kl. 16.00. Arrangementet er gratis og åpent for alle.

 

KA søker jurist og jusstudent

Vi har to ledige stillinger i arbeidsgiveravdelingen: Advokat/advokatfullmektig (fulltid) og studentstilling (20 prosent).

 

Spørretime om arbeidstid

I februar lanserte OU1-styret et kurs om arbeidstid, laget i samarbeid mellom KA og fagforeningene. Tre videomoduler er tilgjengelig her, og tirsdag 3. mai er det spørretime på Zoom, der alle bidragsytere til kurset dletar. Meld deg på her og send dine spørsmål til Bente Espenes – begge deler innen klokka 09.00 på mandag. Det blir også anledning til å stille spørsmål underveis.

 

Deler ut Medbestemmelsesprisen for første gang

Styret for OU-ordningen i rettssubjektet Den norske kirke har opprettet Medbestemmelsesprisen. – Vi ønsker å fremheve og påskjønne ett eller flere gode eksempler på medbestemmelse, til inspirasjon og etterfølgelse for andre. Nå etter pandemien er det kanskje flere som trenger en påminning om å holde på de gode prosessene og drøftingene tilbake i en normalisert hverdag, sier leder for OU2-styret, Ingrid B. Tenfjord. Frist for å nominere kandidater er 5. mai.

Vennlig hilsen
KA
&nsbp;
© KA
Postadr.: Postboks 1034 Sentrum, 0104 Oslo – Besøksadr.: Rådhusgt. 1–3, 0151 Oslo
Telefon: 23 08 14 00 – E-post: ka@ka.noFølg KA på Facebook
KA
Du er registrert som mottaker av dette nyhetsbrevet med e-postadressen .
Om du ikke ønsker å motta flere nyhetsbrev kan du melde deg av her .