Åpne nyhetsbrevet i din nettleser Ønsker du ikke motta flere nyhetsbrev? Meld deg av
&nsbp;
KA Nyhetsbrev fredag 13. mai 2022
&nsbp;

Revidert nasjonalbudsjett: Mer penger til steinkirkene fra middelalderen

Regjeringen foreslår fem millioner til å utarbeide tilstandsrapporter og registrere tilstandsdata. – Mange av de gamle steinkirkene er i dårlig stand, så det haster med en målrettet innsats mot de dårligst vedlikeholdte, sier barne- og familieminister Kjersti Toppe.

 

Statlige midler til 42 steinkirker

Riksantikvaren har fordelt 28,6 millioner til 48 prosjekter i til sammen 42 middelalderkirker. – Det er godt å registrere at det er stor interesse blant kirkeeierne og at kvaliteten på søknadene er så høy, sier Randi Moskvil Letmolie i KA.

 

«Et rom for å reflektere over deg selv som leder»

KA lederutviklingsprogram har i mange år bidratt til i mer inspirerende, målrettede og samarbeidsorienterte ledere i kirke og organisasjonsliv. Er dette noe for deg? Bruk 1 minutt og 48 sekunder på å høre hva årets kull synes om opplegget.

 

Advarer mot barnehagelovforslag

«Vi tror at dersom dette forslaget blir lov, uten våre foreslåtte endringer i unntaksbestemmelsene, vil det føre til at mange enkeltstående og ideelle barnehager vil bli lagt ned i årene som kommer», skriver KA i et høringsinnspill om foreslåtte endringer i barnehageloven.

 

Her er årsmeldingen for 2021

Styret i KA har vedtatt årsmelding med årsregnskap og årsberetning for 2021. «Arbeidet med å videreutvikle KA som en samlende arbeidsgiverorganisasjon for kirkelig og ideell sektor, bygges stein for stein», skriver administrerende direktør Marit Halvorsen Hougsnæs i forordet.

Vennlig hilsen
KA
&nsbp;
© KA
Postadr.: Postboks 1034 Sentrum, 0104 Oslo – Besøksadr.: Rådhusgt. 1–3, 0151 Oslo
Telefon: 23 08 14 00 – E-post: ka@ka.noFølg KA på Facebook
KA
Du er registrert som mottaker av dette nyhetsbrevet med e-postadressen .
Om du ikke ønsker å motta flere nyhetsbrev kan du melde deg av her .