Åpne nyhetsbrevet i din nettleser Ønsker du ikke motta flere nyhetsbrev? Meld deg av
&nsbp;
KA Nyhetsbrev fredag 24. juni 2022
&nsbp;

Programmet for Arendalsuka er klart

KA har tre arrangementer under Arendalsuka i år, to av dem i samarbeid med Kirkens SOS, Kirkerådet, Norges Kristne Råd og Blå Kors Norge. I tillegg flere kjente ansikter fra KA deltar statsråd Kjersti Toppe, innovatør Lars Ueland Kobro, samfunnsdebattant Kadra Yusuf, kirkerådsleder Kristin G. Raaum og SOS-general Lasse Heimdal.

 

Kurs i barne- og ungdomskorledelse

Suksessen gjentas: Fagutvalg for kirkemusikk inviterer til kurs i barne- og ungdomskorledelse (digital samling 20.-21. oktober og fysisk samling i Stavanger 10.-11. november). Kursholder er Randi Clausen Aarflot, sangpedagog fra Barratt Due musikkinstitutt med videreutdanning i barnekorledelse fra Børnekorakademiet i København. Hun har fordypet seg i barnestemmens utvikling og det metodiske arbeidet med barnekor.

 

Arbeidsrettsdagen er utsatt

KAs arbeidsrettsdag skulle vært avholdt i september, men er flyttet til 13. februar 2023. Påmeldingen er åpen, så det er bare å sikre seg plass.

 

Har du ansvar for kirkebygg?

Nettverk for kirkebyggforvaltere er forumet for deg som vil øke kompetansen din gjennom å dele erfaringer, drøfte felles utfordringer og diskutere aktuelle saker. Du blir medlem, helt gratis og uforpliktende, ved å melde deg på nettverkets nyhetsbrev. Du er også velkommen på høstsamling på Geilo 17.-18. oktober.

 

Høring om endringer i gravplasslov og -forskrift

Barne- og familiedepartementet sendte i går på høring forslag til endringer i gravplassloven og gravplassforskriften som skal legge til rette for effektive og brukervennlige digitale prosesser og tjenester for gjennomføring av gravferd. De kirkelige fellesrådene, bispedømmerådene, Kirkerådet og KA er blant dem som er invitert til å svare på høringen, men alle kan avgi uttalelse.

 

Nyhet: Lederforum for frivillige og ideelle virksomheter

KA har de senere årene fått stadig flere medlemmer fra organisasjonslivet. Lederforum for frivillige og ideelle virksomheter er et nytt møtepunkt for ledere i disse virksomhetene. 8. november blir en dag for nettverk, fellesskap og faglig utvikling. Dagen er også åpen for ledere av organisasjoner som ikke er medlem av KA. Les mer og meld deg på her.

Vennlig hilsen
KA
&nsbp;
© KA
Postadr.: Postboks 1034 Sentrum, 0104 Oslo – Besøksadr.: Rådhusgt. 1–3, 0151 Oslo
Telefon: 23 08 14 00 – E-post: ka@ka.noFølg KA på Facebook
KA
Du er registrert som mottaker av dette nyhetsbrevet med e-postadressen .
Om du ikke ønsker å motta flere nyhetsbrev kan du melde deg av her .