Åpne nyhetsbrevet i din nettleser Ønsker du ikke motta flere nyhetsbrev? Meld deg av
&nsbp;
KA Nyhetsbrev fredag 12. august 2022
&nsbp;

Gjør deg klar for Arendalsuka

Arendalsuka starter førstkommende mandag. KA har tre arrangementer der, to av dem i samarbeid med Kirkens SOS, Kirkerådet, Norges Kristne Råd og Blå Kors Norge:

Alle arrangementene kan følges direkte på denne linken.

 

Vikarierer i KA i høst

Martin Stærk (49), til vanlig kirkeverge i Midt-Telemark, skal fram til nyttår jobbe i avdeling for sektorpolitikk og styringv. – Et lite avbrekk og ikke minst en mulighet til å lære mer, sier han.

 

Lederprat: Den som journalistene ringer til

Lederprat er klar med en ny sesong! Noen kirke- og organisasjonsledere er ekstra synlige: Hvem er de, og hva gjør de for å bli journalistenes favoritter? Og bør de egentlig uttale seg om alt bare fordi de blir spurt? Bli med når religionsredaktør Elise Kruse i Vårt Land og rektor Vidar Haanes ved MF tas imot i studio av vikarprogramleder Trygve W. Jordheim tirsdag 6. september.

 

Rapport om lønnssystem i Den norske kirke

Rapporten fra partssammensatt utvalg om lønnssystem i Den norske kirke ble ferdigstilt i sommer og kan leses her. I mandatet het det blant annet at utvalget skal «fremme forslag til nødvendige tilpasninger i det eksisterende lønnssystemet på KA-sektoren. Målsetningen med arbeidet er å få etablert et helhetlig lønnssystem for Den norske kirke ved hovedtariffoppgjøret i 2022.»

 

Midlertidig endring i KAs styre

Hege H. Malterud har permisjon fra vervet som styreleder i KA på grunn av sykdom. Nestleder Oddbjørn Eide fungerer som leder i hennes fravær.

Vennlig hilsen
KA
&nsbp;
© KA
Postadr.: Postboks 1034 Sentrum, 0104 Oslo – Besøksadr.: Rådhusgt. 1–3, 0151 Oslo
Telefon: 23 08 14 00 – E-post: ka@ka.noFølg KA på Facebook
KA
Du er registrert som mottaker av dette nyhetsbrevet med e-postadressen .
Om du ikke ønsker å motta flere nyhetsbrev kan du melde deg av her .