Åpne nyhetsbrevet i din nettleser Ønsker du ikke motta flere nyhetsbrev? Meld deg av
&nsbp;
KA Nyhetsbrev fredag 19. august 2022
&nsbp;

Arendalsuka: Lanserte veileder om lokal samskaping

– Dette er veldig flott å høre om. Jeg har stor tro på at det er på den måten vi må jobbe, særlig overfor dem som har havnet utenfor, sa statsråd Kjersti Toppe under lanseringen av «La oss skape noe sammen! En veileder i lokalt samskapende diakonalt arbeid».

 

Arendalsuka: Grønt arbeidsliv – felles ansvar

Hvordan skal arbeidslivet bidra til å nå klimamålene? Er løsningen å kutte de ansattes kjøpekraft, eller må virksomheten legge helt om? Se opptak av debatten her.

 

Arendalsuka: Det nye utenforskapet etter pandemien

Hvordan har pandemien endret livet for dem som har det trangest? Og hvilke muligheter og utfordringer har frivilligheten nå som samfunnet er åpnet opp igjen? Se opptak av arrangementet her.

 

Innfører frivillig digitaliseringsavgift for fellesrådene

Landsrådet gav i fjor KA mandat til å ivareta oppgaver innenfor digitaliseringsområdet på vegne av fellesrådene. Nå opprettes en ordning med frivillig digitaliseringsavgift for denne medlemsgruppen. – Kirkens digitale løsninger skal ha brukernes behov i sentrum og legge til rette for god kommunikasjon på alle nivåer, sier avdelingsdirektør Knut Are Hole.

 

Gravplasspraten: Høring om endringer i lov og forskrift

Regjeringen foreslår endringer i gravplassloven og gravplassforskriften. Hva betyr dette for lokale gravplassmyndigheter, og hva bør fellesråd og andre svare på høringen? Fredag 26. august er Ola Asp fra Statsforvalteren i Vestfold og Telemark gjest hos Carsten Furuseth (bildet) i Gravplasspraten. Webinaret er gratis.

 

Dekker deler av strømregningen for menighetshuset

Selv om Den norske kirke i utgangspunktet ikke omfattes av de ordinære støtteordningene, er det nå mulig å søke om tilskudd til menighetshusets strømregning. Søknadsportalen er nå åpen.

Vennlig hilsen
KA
&nsbp;
© KA
Postadr.: Postboks 1034 Sentrum, 0104 Oslo – Besøksadr.: Rådhusgt. 1–3, 0151 Oslo
Telefon: 23 08 14 00 – E-post: ka@ka.noFølg KA på Facebook
KA
Du er registrert som mottaker av dette nyhetsbrevet med e-postadressen .
Om du ikke ønsker å motta flere nyhetsbrev kan du melde deg av her .