Åpne nyhetsbrevet i din nettleser Ønsker du ikke motta flere nyhetsbrev? Meld deg av
&nsbp;
KA Nyhetsbrev fredag 04. november 2022
&nsbp;

Kirkeinventar.org lanseres i dag

Hva er viktig å tenke på ved vedlikehold av et tårnur? Hva slags skader kan et prosesjonskors få? I dag avdukes et helt nytt nettsted som gir deg svar på disse spørsmålene og mange andre. Kjersti Kambestad (t.v.) og Hanne M. Kempton har sentrale roller i satsingen.

 

Forhandlingsresultater ute på uravstemning

Resultatene fra forhandlingene om nye hovedtariffavtaler på KA-sektoren er ute på uravstemning hos medlemsvirksomhetene med frist torsdag 10. november kl. 11.00. Alt om hovedtariffoppgjøret finner du her.

Vi minner også om:

 

Sylfersk lederduo til Lederprat med KA

Kirkeverge John Gjertsen og prost Ingeborg Sommer er begge helt nye i jobbene sine i Bærum. Tirsdag 15. november 12.30 kommer de til Lederprat med KA, der vi spør «Hvem skal lede i lokalkirken?» etter Kirkemøtets vedtak om organisering. Komitéleder Harald Hegstad deltar også. Deltakelse er gratis.

 

Husk å søke om strømstøtte for advent og jul

Det er nå mulig å søke om strømstøtte til kirkebygg i prisområde 1, 2 og 5. Regjeringen ønsker «å bidra til at færre kirker må redusere aktiviteten i advents- og julehøytiden 2022 som følge av høye strømutgifter, slik at publikum kan få en fin høytid». Fellesrådene kan søke om inntil 45.000 kroner per sokn – senest 11. november.

 

Gravplasspraten: Egnet jord for kistegravlegging

NIBIO-forsker Inghild Halvorsen Økland er gjest i gratis gravplassprat mandag 7. november kl. 12.30 om prosjektet «Egnet jord for kistegravlegging». Dårlig jordsmonn kan føre til at kroppene ikke går i oppløsning. Det er uverdig, det er et HMS-problem, og det kan føre til at gravplassen må stenges for nye gravlegginger.

Vennlig hilsen
KA
&nsbp;
© KA
Postadr.: Postboks 1034 Sentrum, 0104 Oslo – Besøksadr.: Rådhusgt. 1–3, 0151 Oslo
Telefon: 23 08 14 00 – E-post: ka@ka.noFølg KA på Facebook
KA
Du er registrert som mottaker av dette nyhetsbrevet med e-postadressen .
Om du ikke ønsker å motta flere nyhetsbrev kan du melde deg av her .