Åpne nyhetsbrevet i din nettleser Ønsker du ikke motta flere nyhetsbrev? Meld deg av
&nsbp;
KA Nyhetsbrev fredag 12. mai 2023
&nsbp;

Norges Kristne Råd blir medlem i KA

– KAs erfaring og kompetanse er gull verdt for oss i Norges Kristne Råd og vil også kunne være det for våre medlemsorganisasjoner, sier generalsekretær Erhard Hermansen. – Tros- og livssynssamfunnene har mange felles utfordringer, og her er KA og Norges Kristne Råd naturlige allierte. Nå ser vi fram til å spille hverandre gode i enda større grad enn før, sier administrerende direktør i KA, Marit Halvorsen Hougsnæs.

 

– Bidrar til at kirken kan opprettholde aktiviteten

Regjeringen øker tilskuddet til kommunene og understreker ansvaret for å dekke lokalkirkens driftsutgifter. Også Kirkerådet får lønns- og prisjustert sitt tilskudd i revidert nasjonalbudsjettPotten til rådgivnings-, støtte- og veiledningstjenester innen helse og rus økes med 25 millioner.

 

Nye kurs: Rammer og regler for arbeidsforholdet (OU1)

OU1-styret avholder i høst tre todagerskurs om arbeidsforholdets rammer og regler. Kurset er for arbeidsgiverrepresentanter og tillitsvalgte sammen. Det avholdes to kurs på Gardermoen, henholdsvis 5.-6. september og 12.-13. oktober, samt i Trondheim 20.-21. november. Det vil settes opp flere kurs etter nyttår.

 

Endringer i gravplassforskriften

Departementet har sendt ut et nytt rundskriv om virksomheten på gravplassene. Les mer og meld deg på Gravplasspraten om temaet 8. juni.

 

Vi minner om…

Vennlig hilsen
KA
&nsbp;
© KA
Postadr.: Postboks 1034 Sentrum, 0104 Oslo – Besøksadr.: Rådhusgt. 1–3, 0151 Oslo
Telefon: 23 08 14 00 – E-post: ka@ka.noFølg KA på Facebook
KA
Du er registrert som mottaker av dette nyhetsbrevet med e-postadressen .
Om du ikke ønsker å motta flere nyhetsbrev kan du melde deg av her .