Åpne nyhetsbrevet i din nettleser Ønsker du ikke motta flere nyhetsbrev? Meld deg av
KA Kirkelig arbeidsgiver- og interesseorganisasjon Nyhetsbrev torsdag 22. november 2012
Nytt fra KA uke 47 

Det forebyggende arbeidet har hatt effekt

Kirkerådet og KA har sammen kartlagt overgrep- og krenkelsessaker i Den norske kirke. Tall for 2010 og 2011 viser at det har skjedd til sammen mellom tre og fem alvorlige saker og femten mindre grove forhold. Dette er en nedgang i antall saker totalt sett, og viser at det forebyggende arbeidet har hatt effekt. Les rapporten og Marit Halvorsen Hougsnæs' kommentarer på ka.no.

Fremtiden for Europas religiøse kulturarv på dagsorden i Venezia

KAs Avdeling for Kirkebygg og kulturminneforvaltning var i uke 46 i Venezia på konferansen "Extended use for religious heritage". Direktør Oddbjørn Sørmoen som ledet konferansen forteller om nedslående trender i Europa og anbefaler en offensiv holdning til bruk av kirkebygg. Les mer.

Dagsseminar om gravplasser

Institutt for landbruksplanlegging ved Universitetet for Miljø og Biovitenskap arrangerer 17. januar et dagsseminar med tittelen "Kremasjon og aske i arealkampen, trender og utforming av gravplasser". Seminaret tar opp dagens lovverk og diskuterer erfaringer fra Sverige og Nederland. Påmeldingsfristen er 20. desember. Les mer på UMBs nettsider.

Trenger vi katalogtjenestene?

KA får stadig meldinger fra medlemmer som utsettes for relativt aggressive selgere av ulike nettkataloger. Ikke alle selgerne bedriver det som kan kalles svindelaktig aktivitet, men i en presset arbeidssituasjon, kombinert med pågående selgere, er det mange som inngår avtaler om tjenester man kanskje ikke ville ha. Les mer og øk bevisstheten om hvilke tjenester som er nødvendig for dere.

Vennlig hilsen
KA Kirkelig arbeidsgiver- og interesseorganisasjon
© KA Kirkelig arbeidsgiver- og interesseorganisasjon
Postadr.: Postboks 1034 Sentrum, 0104 Oslo — Besøksadr.: Rådhusgt. 1-3, 0151 Oslo
Telefon: 23 08 14 00 — E-post: ka@ka.no
KA
Du er registrert som mottaker av dette nyhetsbrevet med e-postadressen .
Om du ikke ønsker å motta flere nyhetsbrev kan du melde deg av her.