Åpne nyhetsbrevet i din nettleser Ønsker du ikke motta flere nyhetsbrev? Meld deg av
KA Kirkelig arbeidsgiver- og interesseorganisasjon Nyhetsbrev torsdag 7. februar 2013
Nytt fra KA uke 6 

Nytt om stillingsbeskrivelser

KA har laget en ny, oppdatert veiledning for hva stillingsbeskrivelser bør inneholde. Som vedlegg til nettartikkelen, ligger det forslag til formuleringer til  avsnittene om formål, hovedoppgaver og kriterier for jobboppfyllelse i stillingsbeskrivelsene til ulike stillingstyper. Tidligere forslag til stillingsbeskrivelser er tilgjengelig fra samme nettside.

Les mer her.

Kurs om teglsteinskirker

Teglsteinskirkene er viktige arkitektoniske verk og spennende kirkebygg. Den praktiske forvaltningen av disse byr ofte på spesielle utfordringer knyttet til deres spesielle arkitektur og byggeteknikk, men også fordi vi bor i etnordisk klima. Seminaret samler forvaltere og eiere for å heve kunnskapsnivå, diskutere problemstillinger, få metodisk og praktisk hjelp til vedlikehold og utvikling. Kurs for eiere av teglsteinskirker arrangeres i Oslo 10. april.

Les mer her.

MVA-kompensasjon

Fristen for innsending av krav om mva-kompensasjon er 10. februar. KA har i år hatt mange henvendelser, blant annet fra revisorer, om hvilke regler som gjelder mva-kompensasjon for matservering som skjer i tilknytning til kirkelige arrangementer. Les mer på våre nettsider. Her finner du også uttalelser fra Skatteetaten.

Les mer her.

Informasjonsmøter om arbeidsmiljøarbeid

Arbeidstilsynet arrangerer fra 13. februar til 13. mars 15 arbeidsmiljømøter over hele landet. Møtene er gratis og er tilpasset arbeidsgivere, verneombud og tillitsvalgte.

Les mer på Arbeidstilsynets nettside.

Kurs i regi av K-Stud

«Trenger menigheten/organisasjonen din kompetanse på å arrangere samlivskurs eller kurs i sosiale-/diakonale arbeid?» spør Ingvar Lyche, studieleder i K-Stud, «eller kanskje det er noen som vil lære å skrive låter». K-Stud tilbyr kurs for lokale ressurspersoner 15.-17. mars 2013 på Soria Moria konferansesenter i Oslo. Påmeldingsfrist 15. februar.

Les mer på K-Studs sider.

Vennlig hilsen
KA Kirkelig arbeidsgiver- og interesseorganisasjon
© KA Kirkelig arbeidsgiver- og interesseorganisasjon
Postadr.: Postboks 1034 Sentrum, 0104 Oslo — Besøksadr.: Rådhusgt. 1-3, 0151 Oslo
Telefon: 23 08 14 00 — E-post: ka@ka.no
KA
Du er registrert som mottaker av dette nyhetsbrevet med e-postadressen .
Om du ikke ønsker å motta flere nyhetsbrev kan du melde deg av her.