Åpne nyhetsbrevet i din nettleser Ønsker du ikke motta flere nyhetsbrev? Meld deg av
KA Kirkelig arbeidsgiver- og interesseorganisasjon Nyhetsbrev torsdag 7. mars 2013
Nytt fra KA uke 10 

Kurs for eiere av teglsteinskirker 10. april

Seminaret samler forvaltere og eiere for å heve kunnskapsnivå, diskutere problemstillinger, få metodisk og praktisk hjelp til vedlikehold og utvikling. Påmeldingsfrist 12. mars.

Les mer.

Tilgjengelighet til kirkebygg 22. april

Hvordan gjøre kirkebygget tilgjengelig til alle! er et kurs hvor man blant annet tar opp hvordan gjennomføre en god prosess, lovverk og virksomhetsansvar, ulike behov og sjekkliste for kartlegging av tilgjengelighet. Påmeldingsfrist 12. mars.

Les mer.

KAs Lederutviklingsprogram 2013/14

KAs lederutviklingsprogram er et ettåring kurs hvor målsettingen er å bidra til å utvikle inspirerende, målrettede og samarbeidsorienterte ledere i Den norske kirke. Oppstart september 2013. Påmeldingsfrist 3. mai. 

Les mer.

Trykt versjon av særavtalene er på vei

Heftet med alle sentrale særavtaler for KAs område for perioden 01.01.2013 til 31.12.2014, er på vei i Posten til alle arbeidsgivermedlemmene. Det sendes ett hefte til alle, uten kostnad. Om man ønsker flere eksemplarer, for eksempel til leder av råd – eller kanskje til alle i rådet, så kjøpes de fra KAs nettbutikk for kr 100 + frakt.

www.ka.no/nettbutikk

Grønn Galla 2013

Annenhvert år arrangerer FAGUS Grønn Galla, den profesjonelle grøntanleggssektorens store samling. Årets overordnede tema er «tettere og grønnere», bærekraftig utvikling av grøntarealer. Blant programpostene finner manblant annet en vitenskapelig studie av urbane parkers nytteverdi og foredrag om vegetasjon på arealer uten kontakt med naturlig jordsmonn. Norsk forening for kirkegårdskultur er blant organisasjonene bak FAGUS. Arrangementetforegår 26. og 27. november i Oslo.

Les mer på FAGUS' nettsider.

Vennlig hilsen
KA Kirkelig arbeidsgiver- og interesseorganisasjon
© KA Kirkelig arbeidsgiver- og interesseorganisasjon
Postadr.: Postboks 1034 Sentrum, 0104 Oslo — Besøksadr.: Rådhusgt. 1-3, 0151 Oslo
Telefon: 23 08 14 00 — E-post: ka@ka.no
KA
Du er registrert som mottaker av dette nyhetsbrevet med e-postadressen .
Om du ikke ønsker å motta flere nyhetsbrev kan du melde deg av her.