Åpne nyhetsbrevet i din nettleser Ønsker du ikke motta flere nyhetsbrev? Meld deg av
KA Kirkelig arbeidsgiver- og interesseorganisasjon Nyhetsbrev torsdag 11. april 2013
Nytt fra KA uke 15 

Ny kirkeordning etter 2013

Kirkemøtet, som starter i Kristiansand torsdag 11. april, skal bl.a. behandle en sak om Kirkeordning etter 2013. Arbeidstakerorganisasjonene Fagforbundet, Delta, Musikernes fellesorganisasjon og Kateketforeningen, som alle er parter i det kirkelige tariffområdet, og KA, er enige om en felles uttalelse til Kirkemøtesak 5/13 om Ny kirkeordning etter 2013. 

Les uttalelsen her.

KAs lederutviklingsprogram 2013/2014

Kirkeverger, daglige ledere i menighet, proster, samt øvrige daglige ledere i KAs medlemsorganisasjoner er i målgruppen for KAs lederutviklingsprogram.Undervisningen skal gi deltakerne grunnleggende kjennskap til de ulike emner innenfor organisasjons- og ledelsesfaget og utvikle kompetanse til å håndtere de særlige utfordringene kirken står overfor. Påmeldingsfrist 3. mai. 

Les mer.

Kirketjenerskolen

Kirketjenerskolen er et tredelt studieopplegg for kirketjenere, skal gi kirketjenerne grunnleggende faglig kompetanse innenfor sitt ansvarsområde. Kirketjenerskolen tar for seg generelle vaktmesterfaglige temaer (del 1), særskilte emner som knytter seg spesielt til kirkebygget, dets inventar og bruk (del 2) og møte med mennesker (del 3). 

Les mer.

Kirketjenerskolen 2 – kurssamling høsten 2013

21.-24. oktober arrangeres kurssamling for studiet Kirketjenerskolen 2 på Gardermoen. Kurssamlingen settes opp for å kunne være til hjelp for ågjennomføre studiet, og det vil bli forelest i temaet og man vil jobbe med innsendingsoppgavene til NKI.

Les mer.

Iver Kleive og Knut Reiersrud avslutter nordisk kongress

NFK er stolte og glade over å kunne tilby deltagerne på Nordisk kongress for kirkegårder og krematorier en konsert med Iver Kleive og Knut Reiersrud.Konserten vil finne sted i Oslo Domkirke fredag 6. september og markere avslutningen på tre spennende dager med faglig innhold.  

Mer om kongressen finner du her.

Se video med Kleive og Reiersrud i Nordlandet kirke i 2005.

Vennlig hilsen
KA Kirkelig arbeidsgiver- og interesseorganisasjon
© KA Kirkelig arbeidsgiver- og interesseorganisasjon
Postadr.: Postboks 1034 Sentrum, 0104 Oslo — Besøksadr.: Rådhusgt. 1-3, 0151 Oslo
Telefon: 23 08 14 00 — E-post: ka@ka.no
KA
Du er registrert som mottaker av dette nyhetsbrevet med e-postadressen .
Om du ikke ønsker å motta flere nyhetsbrev kan du melde deg av her.