Åpne nyhetsbrevet i din nettleser Ønsker du ikke motta flere nyhetsbrev? Meld deg av
KA Kirkelig arbeidsgiver- og interesseorganisasjon Nyhetsbrev torsdag 25. april 2013
Nytt fra KA uke 17 

Ny brannbokmal er klar til bruk

KA har utarbeidet en brannbokmal, som ivaretar all den branndokumentasjonen dere er pålagt å ha etter brannvernloven. Malen er i pdf-format, men dere kan likevel fylle inn opplysninger direkte i malen, og skrive ut de sidene dere ønsker. Malen består også av en del eksempelinformasjon, og skjema til bruk for egenkontroll, brannøvelser, og lignende. Vi anbefaler dere å også lagre en kopi av ”brannboka” i Kirkebyggdatabasen.

Brannbokmalen finner dere på KAs nettside ("Brannperm for dokumentasjon av sikringstiltak og rutiner"). Dere kan også finne en link til den i www.kirkebyggdatabasen.no

Grunnkurs i kirkebyggdatabasen 29. mai

Kurset er rettet mot nye brukere av Kirkebyggdatabasen, men også brukere som vil friske opp kunnskapene og lære nye funksjoner i ny versjon. Kurset går bl.a. gjennom registrering av eiendommer/bygninger, publikumsinformasjon til kirkesøk.no, forsikringsinformasjon, inventarlister, bygningstegninger og fotodokumentasjon. Grunnkurs i kirkebyggdatabasen holdes 29. mai i Oslo. Påmeldingsfrist 3. mai.

Les mer.

Kurs i kirkebyggdatabasens energimodul 30. mai

Aktiv oppfølging av kirkens energibruk og bruk av Kirkebyggdatabasens energimodul har vist at det er mulig å drifte kirkebyggene mer energieffektivt. Kurs i energimodulen holdes 30. mai i Oslo. Påmeldingsfrist 3. mai.

Les mer.

Hvordan gjøre kirkebygget tilgjengelig til alle! 12. juni

Kirken er for alle, og forvalterne av kirkebyggene har ansvar for at alle skal kunne komme inn i og delta i de kirkelige handlinger. Dette kurset er en hjelp for å få dette til. Kurset forklarer hvorfor dette er viktig, de ulike lovverk, foreslår gode og konstruktive prosesser og gir tips om praktisk gjennomføring.

Les mer her.

Verdens bokdag

På onsdag var det verdens bokdag. Hva med å se på KAs utvalg av bøker og hefter på KAs nettside? Vi anbefaler heftet "Konfliktforståelse og konflikthåndtering i Den norske kirke" og "Kirkebygget - brukshus og kulturminne".

Se utvalget i KAs nettbutikk.

Vennlig hilsen
KA Kirkelig arbeidsgiver- og interesseorganisasjon
© KA Kirkelig arbeidsgiver- og interesseorganisasjon
Postadr.: Postboks 1034 Sentrum, 0104 Oslo — Besøksadr.: Rådhusgt. 1-3, 0151 Oslo
Telefon: 23 08 14 00 — E-post: ka@ka.no
KA
Du er registrert som mottaker av dette nyhetsbrevet med e-postadressen .
Om du ikke ønsker å motta flere nyhetsbrev kan du melde deg av her.