Åpne nyhetsbrevet i din nettleser Ønsker du ikke motta flere nyhetsbrev? Meld deg av
KA Kirkelig arbeidsgiver- og interesseorganisasjon Nyhetsbrev torsdag 19. desember 2013
Nytt fra KA uke 51

Hovedavtalen utløper

Gjeldende Hovedavtale utløper 31.12.2013. Partene har avtalt forhandlinger i slutten av januar. KA vil komme tilbake med nærmere informasjon om forhandlinger og resultat på nettsider, nyhetsbrev og rundskriv.

Seminar for eiere av middelalderkirker i stein 

Formålet med seminaret er å se på hvordan disse monumentene forvaltes i Norge sammenliknet med hvordan dette gjøres i våre naboland, samt hvordan arbeidet med å rehabilitere disse kirkene kan planlegges. Det vil bli presentert konkrete eksempler og det vil være foredrag som belyser hele planleggingsfasen fra tilstandsregistreringer, utarbeiding av planer, hvordan det kan finansiseres og hvordan prosjektene kan organiseres. Seminaret arrangeres i Trondheim 3. og 4. februar og har påmeldingsfrist 15. januar.

Les mer.

KAs strategihøring

KA takker alle som har svart på vår strategihøring. Responsen var høyere enn forventet og vi har fått mange gode kommentarer! Fristen for innsending av svar på KAs strategihøring for KAs medlemmer har offisielt gått ut, men vi tar i mot svar fram til 31.12.13.

Har du ikke mottatt epost med lenke til innsending? Send epost til Peter Møller

Lønns- og personalstatistikk 2013 (LPR)

Flere har lurt på når LPR åpner for registrering. Normalt har vi åpnet for innsending til LPR i begynnelsen av desember, men i år har dette blitt utsatt på grunn omlegging til nytt datasystem hos KA. LPR vil åpne så snart modulen er testet og klar. Det vil sendes ut et rundskriv og en epost med ny innloggingsinformasjon når LPR åpner.

KAs sentralbord i romjulen

I uke 51 er sentralbordet åpent som normalt, dvs. fra kl. 9 til kl. 15 fra mandag til torsdag og fra kl. 9 til kl. 14 på fredag. 23., 27. og 30. desember er sentralbordet åpent mellom kl. 10 og kl. 14. Sentralbordet er stengt helligdagene, julaften og nyttårsaften.

KA ønsker alle en riktig god jul og godt nytt år!

Vennlig hilsen
KA Kirkelig arbeidsgiver- og interesseorganisasjon
© KA Kirkelig arbeidsgiver- og interesseorganisasjon
Postadr.: Postboks 1034 Sentrum, 0104 Oslo — Besøksadr.: Rådhusgt. 1-3, 0151 Oslo
Telefon: 23 08 14 00 — E-post: ka@ka.no
KA
Du er registrert som mottaker av dette nyhetsbrevet med e-postadressen .
Om du ikke ønsker å motta flere nyhetsbrev kan du melde deg av her.