Åpne nyhetsbrevet i din nettleser Ønsker du ikke motta flere nyhetsbrev? Meld deg av
KA Kirkelig arbeidsgiver- og interesseorganisasjon Nyhetsbrev torsdag 17. juli 2014
Nytt fra KA uke 29

Lønns- og personalstatistikk 2013

Siste hefte i KAs statistikkserie er nå til salgs i vår nettbutikk. Heftet koster 160,- og inneholder lønnsdata pr. 1.12.2013. Det er mulig å abonnere på heftet. Abonnenter vil motta heftet i løpet av den kommende uken.

Les mer.

Innføringskurs i kirkeregnskap

Innføringskurs i kirkeregnskap arrangeres i Oslo den 4. desember og gir en grunnleggende innføring i økonomi- og regnskapsbestemmelser som gjelder for kirkelige fellesråd og menighetsråd. Kursets målgruppe er kirkeverger og økonomi-/regnskapsmedarbeidere. Kurset kan kombineres med kurs i regnskapsavslutning 5. desember. 

Mer informasjon og påmelding finner du her.

Kurs i regnskapsavslutning

KA vil også i år gjennomføre kurs når det nærmer seg tid for å tenke på avslutning av regnskapet for 2014. Regnskapsavslutningen er en arbeidskrevende prosess, både for daglig leder / økonomimedarbeidere og for revisor. Det er viktig at denne prosessen er godt forberedt slik at regnskapsavslutningen kan gjennomføres mest mulig effektivt, og årsregnskapet kan bli behandlet så raskt som mulig. Kurset i regnskapsavslutning arrangeres i Oslo den 5. desember. På kurset vil vi gjennomgå alle viktige momenter ved årsavslutningen, og ha spesiell fokus på endringer i regnskapsbestemmelser. Målgruppen for kurset er kirkeverger, økonomi-/ regnskapsmedarbeidere og ansatte i kommunens økonomiavdeling som arbeider med kirkeregnskapet, ekstern regnskapsfører og revisor. Kurset kan kombineres med innføringskurs i kirkeregnskap 4. desember. 

Mer informasjon og påmelding finner du her.

Vi minner om KAs høstkonferanse, som går av stabelen 22.-24. september. Påmeldingsfristen er 15. august. Informasjon og påmeldingsskjema finner du på KAs kurssider. Her finner du også informasjon om alle våre kurs og konferanser.

Vennlig hilsen
KA Kirkelig arbeidsgiver- og interesseorganisasjon
© KA Kirkelig arbeidsgiver- og interesseorganisasjon
Postadr.: Postboks 1034 Sentrum, 0104 Oslo — Besøksadr.: Rådhusgt. 1-3, 0151 Oslo
Telefon: 23 08 14 00 — E-post: ka@ka.no
KA
Du er registrert som mottaker av dette nyhetsbrevet med e-postadressen .
Om du ikke ønsker å motta flere nyhetsbrev kan du melde deg av her.