Åpne nyhetsbrevet i din nettleser Ønsker du ikke motta flere nyhetsbrev? Meld deg av
KA Kirkelig arbeidsgiver- og interesseorganisasjon Nyhetsbrev torsdag 14. august 2014
Nytt fra KA uke 33

Kirkereform på høstkonferansen

Vi har nå grunn til å tro at regjeringen før KAs høstkonferanse sender et omfattende forslag til endringer i Kirkeloven ut på høring. Endringene vil omfatte selvstendiggjøring av kirken, overføring av presteskap og øvrige statlige ansatte til kirken, økonomiske spørsmål osv. Vi ser med stor spenning frem til kulturminister Thorild Widveys foredrag om de historiske endringer som er på gang. På Høstkonferansen vil vi gi deg informasjon og viktige innspill i arbeidet med høringsuttalelsen. Fristen for påmelding er fredag 15. august.

Les mer om et innholdsrikt program og meld deg på her.

Lik og likskap

Gravferdsavgiftsutvalgets rapport er på høring. NOU 2014:2 Lik og likskap ble lagt fram av utvalgsleder Erling Lae og utvalget hadde som oppgave å utrede rettslige og økonomiske spørsmål knyttet til avgifter i forbindelse med gravlegging. Høringsfristen er satt til 1. oktober. Seniorrådgiver i KA Bjarne Kjeldsen, har laget et notat med informasjon og vurderinger som kan være til hjelp i arbeidet med å utarbeide høringsuttalelser.

Du finner notatet her.

50 000 til barnehager som vil jobbe med nærværsarbeid!

OU-styret utlyser to stipend til barnehager i KA-sektoren som vil arbeide med å øke nærværet og å redusere sykefraværet blant de ansatte. Søknadsfristen er 1. november 2014.

For mer informasjon, klikk her.

Informasjonsfilm om kremasjon

Norsk Kremasjonsstiftelse og Kirkegårdsforeningen har sammen utarbeidet en ny informasjonsfilm. Filmens målgrupper er etterlatte og andre som har behov for å vite mer om kremasjon som gravferdsform. 

Les mer.

Vennlig hilsen
KA Kirkelig arbeidsgiver- og interesseorganisasjon
© KA Kirkelig arbeidsgiver- og interesseorganisasjon
Postadr.: Postboks 1034 Sentrum, 0104 Oslo — Besøksadr.: Rådhusgt. 1-3, 0151 Oslo
Telefon: 23 08 14 00 — E-post: ka@ka.no
KA
Du er registrert som mottaker av dette nyhetsbrevet med e-postadressen .
Om du ikke ønsker å motta flere nyhetsbrev kan du melde deg av her.