Åpne nyhetsbrevet i din nettleser Ønsker du ikke motta flere nyhetsbrev? Meld deg av
KA Kirkelig arbeidsgiver- og interesseorganisasjon Nyhetsbrev torsdag 16. oktober 2014
Nytt fra KA uke 42

- Urovekkende signaler om kirkeøkonomi

«Regjeringens signaler om kirkeøkonomi er urovekkende,» sier KA-direktør Øystein Dahle etter å ha arbeidet med videre med forslaget til endringer i kirkeloven som nå er på høring. Det er viktig at vi retter mot oppmerksomhet mot dette det i arbeidet med høringsuttalelsen, sier Dahle.

Les hele intervjuet med Øystein Dahle om regjeringens høringsdokument her.

Har din barnehage husket å søke stipend?

OU-styret tildeler to barnehager stipender av 25 000 kroner til arbeid med trivsel og nærvær blant de ansatte. Det er opp til den enkelte barnehage hvordan dere vil jobbe med dette. Heftet: «Nærvær og fravær i barnehagesektoren» er utarbeidet med relevant materiale om tematikken. Søknadsfristen er 1.november 2014.

Ved spørsmål ta kontakt med Linn Maria Kierulf på epost eller telefon (23 08 14 34).

Søknad med beskrivelse av prosjekt og budsjett sendes ka@ka.no.

Kurs i ledelse og organisering av leirarbeid – Påmeldingen er nå igang

For to uker siden informerte vi her i KA-info om kurs i ledelse og organisering av leirarbeid som arrangeres 7.-9. januar 2015. Påmeldingen er nå åpnet!

Mer informasjon om kurset og påmelding finner du her.

Kirkeplanleggeren

KA har bestemt å avslutte produksjonen av Kirkeplanleggeren. Vi har forståelse for at mange vil savne Kirkeplanleggeren og informasjonen som står i den. De siste årene har vi solgt færre eksemplarer av den enn tidligere. Vi opplever at mange har gått over til å bruke digitale kalenderverktøy i stedet for kalender i papirversjon. Det vil derfor ikke komme en kirkeplanlegger for 2015.

Finansering av private barnehager

Tidligere i år ble Utdanningsdirektoratet gitt i oppdrag å utrede nye modeller for finansering av private barnehager. Temaet vil utredes i 2015 og en mulig endring av regelverket vil komme i 2016.

Les mer om saken på PBLs nettsider.

KNIF

KNIF har tilbud for organisasjoner/virksomheter, og dette omfatter alle KAs medlemmer: Fordelene/rabattene er bl.a. på følgende områder: bank, kapitalforvaltning, forsikring, kontorutstyr og møbler, profileringsartikler, telefoni, storhusholdning, kjøkken/servering, strøm, renhold, og drivstoff.

Alle de som er tilsatt i alle KAs medlemmer kan benytte seg av bl.a. tilbud/rabatt på følgene områder: Bank, forsikring, telefoni og bredbånd, strøm, flyreiser Norwegian, hotell, DFDS enkeltreiser.

Mer info på www.knif.no.

Vennlig hilsen
KA Kirkelig arbeidsgiver- og interesseorganisasjon
© KA Kirkelig arbeidsgiver- og interesseorganisasjon
Postadr.: Postboks 1034 Sentrum, 0104 Oslo — Besøksadr.: Rådhusgt. 1-3, 0151 Oslo
Telefon: 23 08 14 00 — E-post: ka@ka.no
KA
Du er registrert som mottaker av dette nyhetsbrevet med e-postadressen .
Om du ikke ønsker å motta flere nyhetsbrev kan du melde deg av her.