Åpne nyhetsbrevet i din nettleser Ønsker du ikke motta flere nyhetsbrev? Meld deg av
KA Kirkelig arbeidsgiver- og interesseorganisasjon Nyhetsbrev torsdag 13. november 2014
Nytt fra KA uke 46

Staten og Den norske kirke - et tydelig skille

KA har no sendt inn høyringsfråsegna til høyringa om «Staten og Den norske kirke - et tydelig skille.» Saka blei handsama på styremøtet i KA 28. oktober.

Du kan lese fråsegna her.

Hver fjerde kirke har problemer med yttervegger

«Den tredje kirkekontrollrapporten viser et bilde der vi skyver foran oss det betydelige etterslepet innen vedlikehold, investering og rehabilitering av norske kirkebygg. Det sier direktør i KA, Oddbjørn Sørmoen. KA offentliggjør i dag tilstandsrapporten for norske kirker 2013/2014. Rapporten ble sendt ut til alle medlemmer med kirker forrige uke, og er tilgjengelig i KAs nettbutikk

Les mer.

Fleire forsøk på fakturasvindel

KA har i seinare tid fått fleire meldingar frå medlemmar som blir forsøkt svindla med falsk faktura. Svindelen består i at ein sender faktura for varer eller tenester du ikkje har bestilt i håp om at du skal betale. Ofte brukar svindlarane firmanamn som liknar på kjende firma. Fleire av medlemmane våre har no fått faktura på 580 Euro frå ein adressat som kallar seg OfficeDirect.

KA anbefaler medlemmar som får ein slik faktura å ikkje betale og melde forholdet til politiet. Du kan og kontakte Bente Espenes i KA.

Sjå et eksempel på faktura her.

Ny publikasjon fra KA

Forrige uke sendte KA ut et eksemplar av heftet «En verdig gravferd for alle» til alle fellesrådene. Heftene er nå tilgjengelig til salg i KAs nettbutikk for alle interesserte.

Prøveinnsending av A-melding

Fra tirsdag 11. november er det mulig å registrere prøveinnsendinger av arbeidsforhold direkte i Altinn.no. Dette gir deg en mulighet til å teste ut systemet før det tas i bruk.

Les mer.

Vennlig hilsen
KA Kirkelig arbeidsgiver- og interesseorganisasjon
© KA Kirkelig arbeidsgiver- og interesseorganisasjon
Postadr.: Postboks 1034 Sentrum, 0104 Oslo — Besøksadr.: Rådhusgt. 1-3, 0151 Oslo
Telefon: 23 08 14 00 — E-post: ka@ka.no
KA
Du er registrert som mottaker av dette nyhetsbrevet med e-postadressen .
Om du ikke ønsker å motta flere nyhetsbrev kan du melde deg av her.