Åpne nyhetsbrevet i din nettleser Ønsker du ikke motta flere nyhetsbrev? Meld deg av
KA Kirkelig arbeidsgiver- og interesseorganisasjon Nyhetsbrev torsdag 4. desember 2014
Nytt fra KA uke 49

Rådslederkurs på Gardermoen og i Bodø januar 2015

Å være leder av et kirkelig fellesråd byr på både utfordringer og muligheter. KA tilbyr rådgivning og støtte til fellesrådsledere over hele landet.  I januar arrangeres det to kurs for fellesrådsledere, hvor vi ønsker vi å legge til rette for nettverksbygging og erfaringsutveksling mellom fellesrådsledere på tvers av kommune- og bispedømmegrenser. 21. januar er det kurs på Gardermoen og 22. januar er det kurs i Bodø. Kursavgiften dekkes av KA.

Mer informasjon, program og påmelding finner du på www.ka.no/kurs.

Ledsagerprogrammet

Vil du lære mer om Midtøsten og vise solidaritet med mennesker i en vanskelig situasjon? Liker du å skrive og jobbe for å påvirke beslutningstakere? Da er ledsagerprogrammet noe for deg! Gjennom ledsagerprogrammet utplasseres mennesker fra hele verden i utvalgte byer og landsbyer på Vestbredden og i Jerusalem. OU-styret avsetter kr. 80 000 til 50 % lønnsrefusjon, og legger dermed godt til rette for at en kirkelig ansatt kan være blant de som reiser til Israel og Palestina som ledsagere i et solidaritetsprogram som Kirkenes Verdensråd står bak.

Frist for å melde seg til Kirkens Nødhjelp som ledsager er 16. desember. Les mer om Ledsagerprogrammet på KNs nettsider. Se også informasjon fra OU om ledsagerprogrammet.

Nettstudium i trosopplæring.

MF tilbyr et 15 studiepoengs nettstudium i trosopplæring for barn og unge. Studiet tilbys både på bachelor og masternivå. Les mer om nettstudiet på MFs nettsider.

MF tilbyr også to samlingsbaserte masteremner i Kirkebyggets teologi og læring og Det nye testamentet – bibelteologi.

Vennlig hilsen
KA Kirkelig arbeidsgiver- og interesseorganisasjon
© KA Kirkelig arbeidsgiver- og interesseorganisasjon
Postadr.: Postboks 1034 Sentrum, 0104 Oslo — Besøksadr.: Rådhusgt. 1-3, 0151 Oslo
Telefon: 23 08 14 00 — E-post: ka@ka.no
KA
Du er registrert som mottaker av dette nyhetsbrevet med e-postadressen .
Om du ikke ønsker å motta flere nyhetsbrev kan du melde deg av her.