Åpne nyhetsbrevet i din nettleser Ønsker du ikke motta flere nyhetsbrev? Meld deg av
&nsbp;
KA Nyhetsbrev torsdag 30. april 2015
&nsbp;

KA har fått ny nettside og ny grafisk profil

Vi har fått mange gode tilbakemeldinger på vår nye nettside og grafiske profil etter lanseringen under jubileumsseminaret mandag.

KAs medlemmer har også fått tilsendt passord til KAs nye medlemssider.

Medlemmer som mangler passord kan sende e-post til passord@ka.no.

Les mer.

Høringsuttalelse til «Veivalg for fremtidig kirkeordning.

Landsrådet i KA vedtok høringsuttalelse til dokumentet «Veivalg for fremtidig kirkeordning.» Som grunnlag for behandlingen fikk landsrådet sekretariatets forslag til svar på hvert av de 27 spørsmålene.  Styret vil på grunnlag av landsrådets uttalelse, og sekretariatets forslag, utarbeide en mer detaljert høringsuttalelse.

Uttalelsen finner du her.

Sekretariatets forslag til svar på de 27 spørsmålene finner du her.

Spennende dager med viktige diskusjoner

25-årsjubileum, debatt om KAs fremtidige rolle og om plassering av arbeidsgiveransvar. Det var to spennende dager med viktige diskusjoner under jubileumsseminar og landsråd mandag og tirsdag denne uka.

Det hele startet med gudstjeneste i Holmenkollen kapell med biskop Ole Christian Kvarme. Styreleder Eigil Morvik åpnet jubileumsseminaret med en tale med utgangspunkt i jubileet og den aktuelle kirkepolitiske situasjon. Deretter fulgte Knut Andresen med foredraget: «KAs historie, politikk og posisjon i kirkebildet.» Frank Grimstad holdt så foredrag hvor han rettet blikket fremover på vegne av KA.

I panelsamtalen mandag ettermiddag møtte vi den nye lederen i Presteforeningen, Martin Enstad, biskop i Borg Atle Sommerfeldt, kirkeverge i Tromsø, Kristin Stang Meløe, administrasjonsdirektør Jan Rune Fagermoen og administrerende direktør i KA, Frank Grimstad. Dette ble en interessant samtale om KAs fremtidige rolle, om kirkeordning og plassering av arbeidsgiveransvar i Dnk.

Etter festmiddag mandag var det tirsdag klart for selve landsrådsmøtet. Landsrådet behandlet årsmelding og strategiplan og drøftet også endringer i vedtekter i lys av at det forventes at Kirkerådet kommer inn som nytt medlem.

KA minner om…

Kurs i medbestemmelse i Kristiansand 2.-3. juni

Det er fremdeles noen få ledige plasser til kurs i medbestemmelse i Kristiansand 2.-3. juni. Påmeldingsfrist er torsdag 30. april.

Mer informasjon og påmelding finner du her.

Vennlig hilsen
KA
&nsbp;
© KA
Postadr.: Postboks 1034 Sentrum, 0104 Oslo – Besøksadr.: Rådhusgt. 1–3, 0151 Oslo
Telefon: 23 08 14 00 – E-post: ka@ka.no
KA
Du er registrert som mottaker av dette nyhetsbrevet med e-postadressen .
Om du ikke ønsker å motta flere nyhetsbrev kan du melde deg av her .