Åpne nyhetsbrevet i din nettleser Ønsker du ikke motta flere nyhetsbrev? Meld deg av
&nsbp;
KA Nyhetsbrev torsdag 18. juni 2015
&nsbp;

Enighet i tarifforhandlingene i KA-sektor

Partene i KA-området kom i dag 16. juni frem til en forhandlingsløsning for mellomoppgjøret 2015.

Les mer.

KAs Kirkebyggstyring i drift

Felles innkjøp gir felles fordeler. De første kirkene er nå koblet opp på KAs nye kirkebyggstyring som administreres av Kirkepartner IKT AS. Mange av dere har allerede vært i kontakt med seniorrådgiver Harald Ringstad fra KA om dette.

Systemet styrer alle typer oppvarmingsanlegg og systemet styres av aktivitetskalenderen som f.eks. Medarbeideren. Samtidig registrer 9 følere klima i og utenfor kirka og gir en unik oversikt og kontroll over kirkens inneklima. KA har tegnet en rammeavtale med Hoist EM Systemer som i dag allerede styrer ca. 100 kirker.

Flere fellesråd har nå startet flytting av deres systemer over til KAs Kirkebyggstyring. Dette gir mange nye funksjonaliteter for en fordelaktig pris. Det opprettes nå et KA Brukerforum som ser på erfaringer og videreutvikling av systemet. Alle som bestiller systemet får et tilskudd fra Enova og Knif Trygghet forsikring. Dette reduserer den totale anskaffelseskostnaden for fellesrådet betraktelig.

KA administrer hele anskaffelsen og søknad mot Enova og Knif. Mer informasjon finner du på KAs nettsider om kirkebygg. Mer informasjon kan også bestilles her: kirkebyggstyring@ka.no.

Sommeråpne kirker

Sommeren er tid for reising og opplevelser vi ellers i året ikke tar oss tid til. Sommeråpne kirker gir en unik mulighet til å la mennesker få oppleve kirken og kirkerommet på en ny måte.

En av de nærmeste dagene får alle fellesråd årets kirkesøkplakat i posten. Hvert år sender vi ut denne som en påminnelse om å huske å legge inn informasjon om åpningstider for deres sommeråpne kirker på kirkesøk.no.

Les mer.

Kurskalender 

KAs kurskalender for høsten 2015 er nå tilgjengelig.

Klikk her for mer informasjon.

Landskonferansen for kirkeverger 2015

Landskonferansen for kirkeverger arrangeres på Quality Hotel Tønsberg 26.-28. oktober 2015. Konferansen er nå åpnet for påmelding!

Her finner du flyer for konferansen.

Her finner du mer informasjon om konferansen og påmelding.

Kurs i medbestemmelse høsten 2015

De sentrale tariffpartene i KA-området inviterer til todagers kurs i hvordan man i praksis ivaretar samhandlingen mellom arbeidsgiver og arbeidstaker. Kurset vil ta for seg de ulike møtepunktene mellom partene lokalt med utgangspunkt i lov- og avtaleverk som gjelder generelt for arbeidsliv i Norge, og for det kirkelige området spesielt. 

Høsten 2015 holdes det kurs på Gardermoen (3.-4. september 2015) og Værnes (5.-6. oktober 2015). Kurset på Gardermoen har påmeldingsfrist 7. august, mens kurset på Værnes har påmeldingsfrist 4. september.

Mer informasjon og påmelding til begge kurs finner du på www.ka.no/kurs

Kurs i saksbehandling

23.-24. november 2015 arrangeres det kurs i saksbehandling på Gardermoen. Kurset har som mål å gi både kunnskap om de lover og regler alle i Den norske kirke må forholde seg til i sitt arbeid, samt tilby praktiske gjennomganger og eksempler til hjelp i hverdagen som saksbehandler og utreder for fellesråd/menighetsråd og administrasjon. Målgruppen er konsulenter, daglige ledere i menighet og kirkeverger, samt andre som har saksbehandling og publikumskontakt som en del av sine arbeidsoppgaver. Kurset anbefales spesielt for nytilsatte som ikke har kjennskap til offentlig saksbehandling.  

Mer informasjon og påmelding finner du her.

Særavtalene 2015-2016

Særavtalene er nå til salgs i KAs nettbutikk for 100,- pr. stk.

Vennlig hilsen
KA
&nsbp;
© KA
Postadr.: Postboks 1034 Sentrum, 0104 Oslo – Besøksadr.: Rådhusgt. 1–3, 0151 Oslo
Telefon: 23 08 14 00 – E-post: ka@ka.no
KA
Du er registrert som mottaker av dette nyhetsbrevet med e-postadressen .
Om du ikke ønsker å motta flere nyhetsbrev kan du melde deg av her .