Åpne nyhetsbrevet i din nettleser Ønsker du ikke motta flere nyhetsbrev? Meld deg av
&nsbp;
KA Nyhetsbrev torsdag 25. juni 2015
&nsbp;

Endringer i arbeidsmiljøloven fra 1. juli 2015

Det er gjort en rekke endringer i arbeidsmiljøloven som vil tre i kraft fra 1. juli 2015. De viktigste endringene kan du lese om på KAs nettsider.

Les mer.

Filmfremvisning i Den norske kirke

Offentlig fremføring av film krever klarering av rettighetene med rettighetshaver. Dette følger av regelverket i åndsverksloven. Det er viktig at offentlig fremvisning av filmer i kirken foregår i lovlige former, og KA oppfordrer med dette menighetsrådene til ved offentlig fremføring av film å inngå både avtale med MPLC eller Norwegian Films.

Les mer.

Tariffoppgjøret godkjent

Både KA v/styret og fagforeningene har nå godkjent resultatet av året tarifforhandlinger. Fristen var klokken 12 i dag. Det vil si at resultatet kan iverksettes. KA vil snarlig komme med et rundskriv som beskriver endringene og veileder om iverksettelsen.

Husbankens rentekompensasjonsordning

KA ønsker å minne alle de kirkelige fellesrådene om Husbankens rentekompensasjonsordningen for istandsetting av og sikring av kirkebygg og kirkekunst.

Les mer.

Feil i særavtalene

Den trykte utgaven av Særavtalene 2015-2016 har nettopp blitt sendt ut til våre medlemmer. Imidlertid har vi oppdaget at det er brukt feil tekst og satser i Del 2 – Statens reiseregulativ. På denne bakgrunn har vi besluttet å trykke opp særavtalene på nytt. Den nye utgaven er hos trykkeriet, og vil sendes til medlemmene så snart som mulig. Den nye utgaven vil merkes med gult bånd med teksten ”ny utgave" på forsiden.

Forrige opplag kan kastes.

Vennlig hilsen
KA
&nsbp;
© KA
Postadr.: Postboks 1034 Sentrum, 0104 Oslo – Besøksadr.: Rådhusgt. 1–3, 0151 Oslo
Telefon: 23 08 14 00 – E-post: ka@ka.no
KA
Du er registrert som mottaker av dette nyhetsbrevet med e-postadressen .
Om du ikke ønsker å motta flere nyhetsbrev kan du melde deg av her .