Åpne nyhetsbrevet i din nettleser Ønsker du ikke motta flere nyhetsbrev? Meld deg av
&nsbp;
KA Nyhetsbrev torsdag 02. juli 2015
&nsbp;

Stadig flere bruker Kirkesøk - Her er topp 10-listen over kirker med flest treff

Kirkesøk øker med 23 % siste 12 måneder og fortsetter trenden med jevn vekst siden starten i 2011. Det er nå i snitt 445 besøkende per dag og veksten ser ut til bare å fortsette. Nettsiden har det siste året hatt besøk fra 139 ulike land. Her finner du topp 10-listen over de kirkene flest har søkt etter det siste året.

Les mer

 

Å lede, spille og synge bibelske salmer

19.-20. november 2015 arrangeres kurset "Å lede, spille og synge bibelske salmer" i Oslo. Kurset er et samarbeid mellom FUM og Norges musikkhøgskole. Kursets målgruppe er kantorer, kirkemusikere og andre interesserte. I løpet av to dager vil deltakerne arbeide både i plenum og i grupper med å lede, spille og synge bibelske salmer.

Mer informasjon og påmelding finner du på her.
 

Faktura fra Onlineopplysningen

KA er kjent med at syv av våre medlemmer denne uken er blitt tilsendt faktura for internettoppføringer som de ikke har bestilt gjennom firmaet Onlineopplysningen. Vi ber våre medlemmer være på vakt ved mottak av disse fakturaene. At hele syv av våre medlemmer i løpet av kort tid har mottatt faktura på tjenester som de ikke har bestilt, minner bestemt om svindelforsøk.

Dersom fellesrådet eller menighetsrådet mottar faktura fra Onlineopplysningen anbefaler KA at fakturaen sendes i retur til Onlineopplysningen med påføring om at man ikke har bestilt noen tjeneste fra Onlineopplysningen, og at man ber om at all pågangen opphører.

KA melder nå fra til Økokrim om firmaets forretningsmetoder.

Vennlig hilsen
KA
&nsbp;
© KA
Postadr.: Postboks 1034 Sentrum, 0104 Oslo – Besøksadr.: Rådhusgt. 1–3, 0151 Oslo
Telefon: 23 08 14 00 – E-post: ka@ka.no
KA
Du er registrert som mottaker av dette nyhetsbrevet med e-postadressen .
Om du ikke ønsker å motta flere nyhetsbrev kan du melde deg av her .